Меню

Блог

ComAuto празнува 4 години 11.07.2023 11:44:19

ComAuto празнува 4 години

Вече 4 години онлайн магазин ComAuto предлага качествена автодиагностика и полезни аксесоари за колата.

Щастливи сме на всеки свой рожден ден, защото всяка следваща година означава все повече доверие от ваша страна по отношение на предлаганите в нашия онлайн магазин ползи за автомеханика и автомобилиста. Доверие, което се стремим да задържим като работим в полза на нуждите на клиента, удовлетворяваме необходимостта от разнообразие в продуктовата ни гама и постигаме все повече успешни партньорства.

Не случайно специализираме в предлагането на качествена автодиагностика и полезни аксесоари за колата. Защото искаме да достигнем право в целта на нуждите на все повече хора в България. Това е причината да развиваме не само онлайн магазина си, но и физическия ни магазин и мострена зала в гр. Варна. Тук ние не просто предоставяме възможност на клиентите да видят и тестват продуктите, но и използваме възможността за личен контакт, за да се запознаем от първо лице с техните нужди и проблем и така да предложим най-подходящото решение.

Успяваме да гарантираме качество на продукта и обслужването чрез дистрибуция на едни от най-успешните марки в областта на автодиагностиката -  Thinkcar, Kingbolen, Jaltest и Launch.

Всичко това е само "върха на айсберга" - защото доброто обслужване и качествения продукт се крепят на принципни основи като страст и мотивация да работим и да се развиваме в областта.

Как успяваме да се развиваме толкова години на българския пазар?

Като следваме и държим на няколко простички за осъществяване, но и много важни за успеха ценности - комуникация, здрава работа, страст и личностно развитие.

За нас автомобилът е призвание, любима дейност, силна страст и желание. Посветени сме на сферата и изграждаме дейността и живота си в нея и чрез нея.

Държим на двустранната връзка с клиента и служителя. Мнението им е един от най-силните фактори, въз основа на които вземаме решения и правим промени. Стремим се да дадем на клиента усещане не толкова за дигитализация, колкото за пълноценен физически контакт. Ние не сме от типа фирми, за които "Вашето мнение е важно за нас". Напротив, ние сме насреща, за да ви изслушаме, да поговорим с вас човешки и да решим вашето затруднение. И за да е още по-силна тази връзка, сме създали общност, в която ние и нашите клиенти си помагаме взаимно.

Ценностите на нашия екип са построени единствено и само върху градивни елементи - вярваме, че лидерът е пълноценна част от своя екип. Знаем, че успехът е 1% талант и 99% труд, затова работим здраво, но и със силна страст. Държим на баланса работа - личен живот, за да можем винаги да сме заредени с енергия. Вярваме, че оптимизацията на процесите е пътят към по-пълноценната работа и липсата на загубено време.

Знаем, че човек се учи цял живот и затова сме винаги отворени към новото. В работата си следим непрекъснато новостите в света на автомобилиста и по отношение на новите уреди за автодиагностика и артикули за подобрения на колата, които се произвеждат в световен мащаб.

"Гради и помагай" е наш девиз - както човек не може да се развива без да помага на ближния, така и брандът не може да постигне своя успех без да е полезен за своите потребители. Вярваме в това и заставаме зад думите си като намираме начини да помогнем на всеки автомобилист - чрез подбора и тестването на всеки наш продукт, от една страна, и от друга - чрез изграждането на специализирана общност, в която да си помагаме взаимно.

Не на последно място, Клиентът е този, чиито нужди искаме да удовлетворим. Не да му продаваме, не да го подвеждаме, а да му съдействаме по пътя към осъществяването на неговите цели. Познавайки своя клиент с всяка негова нужда, ние можем да намерим (сега или на следващ етап) точно артикулите, от които има нужда за диагностиката на своя автомобил, за поправката на колата си, за комфорта по време на шофиране, за стила в интериора и сигурността на пътя.

Какво е за нас нашата 4-та годишнина?

На първо място, чисто човешки, това е голям повод за празнуване. Защото вложихме голяма част от сърцата, времето и енергията си, за да изградим онлайн магазин, който е и отправна точка към изграждането на общност от автомобилисти и шофьори. Смятаме да празнуваме цели десет дни с големи подаръци за нашите нови и настоящи клиенти - в нашия онлайн магазин за автодиагностика и аксесоари за колата ще направим големи отстъпки, различни подаръци и намаления. Така ще включим и вас в празненствата - защото вие, нашите клиенти и приятели, сте основния двигател на бранда ComAuto.

Освен това нашата поредна годишнина е и нашето признание, че всичките ни усилия си заслужават! Че цялото учене, изследване на новостите, тестване на най-добрите продукти и изучаване но потребностите на клиентите дават най-добрите резултати - за нас и за вас. И това е толкова вдъхновяващо, че ни дава още повече сили да продължаваме само напред и нагоре.

Не на последно място, нашият рожден ден е и повод за равносметка - от къде тръгнахме и докъде стигнахме, накъде искаме да продължим. И се радваме да се похвалим, че отговорите на тези въпроси винаги са "Да". Да, започнахме с малък онлайн магазин с основните продукти, а сега сме официални дистрибутори на качествени брандове, а около нас има общност от шофьори и механици, с които споделяме обща страст. Да, смятаме да продължим да дерзаем в сферата на автомобилизма и да помагаме на българския шофьор продукти от висок клас, гаранция и изграждане на дългосрочни взаимоотношения.

Защото нашата мисия е посветена на това изцяло да решаваме проблемите на своите клиенти, като предлагаме подходящите продукти за отстраняването им. Предлагаме само най-ценното от българския пазар, като подлагаме всеки един артикул на наш вътрешен контрол за качество. Благодарение на това сме сигурни, че до клиента ще достигнат единствено проверени уреди и аксесоари за личния и служебния му автомобил.

Това е и причината да не се стремим да предложим най-ниските цени. Този избор би бил за сметка на качеството, а за нас именно то е приоритет за дългосрочна безпроблемна работа на продукта. Затова филтрираме всичко предлагано на българския пазар, за да предложим само най-доброто в своя онлайн магазин за шофьори и автомобилисти.

Ако и вие сте личност с подобна ценностна система и ако искате да се развивате заедно с една сплотена общност, не се колебайте да станете част от семейството на ComAuto. Вижте всички артикули в нашия онлайн магазин и помнете основното:

Ние сме отдадени и надеждни, за да сме насреща за всеки, който ни е потърсил за съдействие!


В заключение ви предлагаме да разгледате нашата продуктова гама, да си набележите необходими артикули и да ги добавите в любими. Така ще сте напълно готови за нашия 4-ти рожден ден на 17.07.2023, когато ще ви изненадаме с куп подаръци, изненади и отстъпки!

При нас ще откриете всичко за автомобилиста и автомеханика като скенер за универсална автодиагностика KONNWEI KW850, автодиагностичен уред за полупрофесионалисти CREADER PRO 123 EVO, тестер за акумулатори KONNWEI KW600, ролкова щора за задно стъкло, FM трансмитер със зарядно за телефон, поставка за телефон BASEUS, безконтактен лазерен термометър и много други диагностични уреди и автоаксесоари.

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезно

Полезно

ComAuto празнува 4 години

ComAuto празнува 4 години с много отстъпки и изненади

Вече 4 години онлайн магазин ComAuto предлага качествена автодиагностика и полезни аксесоари за колата.Щастливи сме на всеки свой рожден ден, защото... Вече 4 години онлайн магазин ComAuto предлага качествена автодиагностика и полезни аксесоари за колата.Щастливи сме на всеки свой рожден ден, защото... 2023-07-20T17:46:22+03:00 ComAuto празнува 4 години

<p><strong><em>Вече 4 години онлайн магазин ComAuto предлага качествена автодиагностика и полезни аксесоари за колата</em></strong><strong><em>.</em></strong></p> <p>Щастливи сме на всеки свой рожден ден, защото <strong>всяка следваща година означава все повече доверие от ваша страна</strong> по отношение на предлаганите в нашия онлайн магазин ползи за автомеханика и автомобилиста. Доверие, което се стремим да задържим като работим в полза на нуждите на клиента, удовлетворяваме необходимостта от разнообразие в продуктовата ни гама и постигаме все повече успешни партньорства.</p> <p><strong>Не случайно специализираме в предлагането на качествена автодиагностика и полезни аксесоари за колата</strong>. Защото искаме да достигнем право в целта на нуждите на все повече хора в България. Това е причината да развиваме не само онлайн магазина си, но и физическия ни&nbsp;магазин и мострена зала в гр. Варна. Тук ние не просто предоставяме възможност на клиентите да видят и тестват продуктите, но и използваме възможността за личен контакт, за да се запознаем от първо лице с техните нужди и проблем и така да предложим най-подходящото решение.</p> <p class="text-aligncenter"><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/ZBoo8YLOCEc" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></p> <p>Успяваме да&nbsp;гарантираме качество на продукта и обслужването чрез <strong>дистрибуция на едни от най-успешните марки в областта на автодиагностиката</strong> -&nbsp; Thinkcar, Kingbolen, Jaltest и Launch.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14179/files/image/12-4rd-2023-2.jpg" class="aligncenter" /></p> <p>Всичко това е само "върха на айсберга" - защото доброто обслужване и качествения продукт се крепят на принципни основи като страст и мотивация да работим и да се развиваме в областта.</p> <h2><strong>Как успяваме да се развиваме толкова години на българския пазар?</strong></h2> <p>Като следваме и държим на няколко простички за осъществяване, но и <strong>много важни за успеха ценности</strong> - комуникация, здрава работа, страст и личностно развитие.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14179/files/image/1688742478980.jpg" class="aligncenter" /></p> <p><strong><em>За нас автомобилът е призвание, любима дейност, силна страст и желание. Посветени сме на сферата и изграждаме дейността и живота си в нея и чрез нея.</em></strong></p> <p>Държим на двустранната връзка с клиента и служителя. Мнението им е един от най-силните фактори, въз основа на които вземаме решения и правим промени. <strong>Стремим се да дадем на клиента усещане не толкова за дигитализация, колкото за пълноценен физически контакт</strong>. Ние не сме от типа фирми, за които "Вашето мнение е важно за нас". Напротив, ние сме насреща, за да ви изслушаме, да поговорим с вас човешки и да решим вашето затруднение. И за да е още по-силна тази връзка, сме създали общност, в която ние и нашите клиенти си помагаме взаимно.</p> <p>Ценностите на нашия екип са построени единствено и само върху градивни елементи - вярваме, че лидерът е пълноценна част от своя екип. Знаем, че успехът е 1% талант и 99% труд, затова работим здраво, но и със силна страст. Държим на баланса работа - личен живот, за да можем винаги да сме заредени с енергия. Вярваме, че оптимизацията на процесите е пътят към по-пълноценната работа и липсата на загубено време.</p> <p>Знаем, че човек се учи цял живот и затова сме <strong>винаги отворени към новото</strong>. В работата си следим непрекъснато новостите в света на автомобилиста и по отношение на новите уреди за автодиагностика и артикули за подобрения на колата, които се произвеждат в световен мащаб.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14179/files/image/1688742479160.jpg" class="aligncenter" /></p> <p><strong>"Гради и помагай" е наш девиз</strong> - както човек не може да се развива без да помага на ближния, така и брандът не може да постигне своя успех без да е полезен за своите потребители. Вярваме в това и заставаме зад думите си като намираме начини да помогнем на всеки автомобилист - чрез подбора и тестването на всеки наш продукт, от една страна, и от друга - чрез изграждането на специализирана общност, в която да си помагаме взаимно.</p> <p>Не на последно място, <strong>Клиентът е този, чиито нужди искаме да удовлетворим</strong>. Не да му продаваме, не да го подвеждаме, а да му съдействаме по пътя към осъществяването на неговите цели. Познавайки своя клиент с всяка негова нужда, ние можем да намерим (сега или на следващ етап) точно артикулите, от които има нужда за диагностиката на своя автомобил, за поправката на колата си, за комфорта по време на шофиране, за стила в интериора и сигурността на пътя.</p> <h3><strong>Какво е за нас нашата 4-та годишнина?</strong></h3> <p><strong><em>На първо място, чисто човешки, това е голям повод за празнуване</em></strong>. Защото вложихме голяма част от сърцата, времето и енергията си, за да изградим онлайн магазин, който е и отправна точка към изграждането на общност от автомобилисти и шофьори. Смятаме <strong>да празнуваме </strong><strong>цели десет дни с големи подаръци за нашите нови и настоящи клиенти</strong> - в нашия онлайн магазин за автодиагностика и аксесоари за колата ще направим големи отстъпки, различни подаръци и намаления. Така ще включим и вас в празненствата - защото вие, нашите клиенти и приятели, сте основния двигател на бранда ComAuto.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14179/files/image/12-4rd-2023-4.jpg" class="aligncenter" /></p> <p><strong><em>Освен това нашата поредна годишнина е и нашето признание, че всичките ни усилия си заслужават!</em></strong> Че цялото учене, изследване на новостите, тестване на най-добрите продукти и изучаване но потребностите на клиентите дават най-добрите резултати - за нас и за вас. И това е толкова вдъхновяващо, че ни дава още повече сили да продължаваме само напред и нагоре.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14179/files/image/1688742818829.jpg" width="335" height="447" class="alignleft" /></p> <p>Не на последно място, нашият рожден ден е и повод за равносметка - от къде тръгнахме и докъде стигнахме, накъде искаме да продължим.&nbsp;<strong>И се радваме да се похвалим, че отговорите на тези въпроси винаги са "Да"</strong>. Да, започнахме с малък онлайн магазин с основните продукти, а сега сме официални дистрибутори на качествени брандове, а около нас има общност от шофьори и механици, с които споделяме обща страст. Да, смятаме да продължим да дерзаем в сферата на автомобилизма и да помагаме на българския шофьор продукти от висок клас, гаранция и изграждане на дългосрочни взаимоотношения.</p> <p>Защото <strong>нашата мисия е посветена на това изцяло да решаваме проблемите на своите клиенти, като предлагаме подходящите продукти за отстраняването им</strong>. Предлагаме само най-ценното от българския пазар, като подлагаме всеки един артикул на наш вътрешен контрол за качество. Благодарение на това сме сигурни, че до клиента ще достигнат единствено проверени уреди и аксесоари за личния и служебния му автомобил.</p> <p>Това е и причината да не се стремим да предложим най-ниските цени. Този избор би бил за сметка на качеството, а за нас именно то е приоритет за дългосрочна безпроблемна работа на продукта. Затова <strong>филтрираме всичко предлагано на българския пазар, за да предложим само най-доброто</strong> в своя онлайн магазин за шофьори и автомобилисти.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14179/files/image/12-4rd-2023-3.jpg" class="aligncenter" /></p> <p>Ако и вие сте личност с подобна ценностна система и ако искате да се развивате заедно с една сплотена общност, не се колебайте да станете част от семейството на ComAuto. Вижте всички артикули в нашия онлайн магазин и помнете основното:</p> <p><strong><em>Ние сме отдадени и надеждни, за да сме насреща за всеки, който ни е потърсил за съдействие!</em></strong></p> <hr /> <p></p> <p>В заключение ви <strong>предлагаме да разгледате нашата </strong><a href="https://comauto.bg/product/bezkontakten-lazeren-termometar"><strong>продуктова гама</strong></a>, да си набележите необходими артикули и да ги добавите в любими. Така ще сте напълно готови за <strong>нашия 4-ти рожден ден на 17.07.2023</strong>, когато ще ви изненадаме с куп подаръци, изненади и отстъпки!</p> <p>При нас ще откриете всичко за автомобилиста и автомеханика като скенер за универсална автодиагностика <a href="https://comauto.bg/product/universalna-avtodiagnostika-konnwei-kw850">KONNWEI KW850</a>, автодиагностичен уред за полупрофесионалисти <a href="https://comauto.bg/product/universalna-avtodiagnistika-launch-crp123e">CREADER PRO 123 EVO</a>, тестер за акумулатори <a href="https://comauto.bg/product/tester-za-akumulatori-kw600">KONNWEI KW600</a>, <a href="https://comauto.bg/product/rolkovata-shtora-za-zadno-staklo">ролкова щора</a> за задно стъкло, <a href="https://comauto.bg/product/fm-transmiter-za-avtomobil-sas-zaryadno-za-telefon">FM трансмитер</a> със зарядно за телефон, <a href="https://comauto.bg/product/luksozna-postavka-za-telefon-za-avtomobil">поставка за телефон BASEUS</a>, <a href="https://comauto.bg/product/bezkontakten-lazeren-termometar">безконтактен лазерен термометър</a> и много други <a href="https://comauto.bg/page/page-1562669826">диагностични уреди</a> и <a href="https://comauto.bg/category/aksesoari-1">автоаксесоари</a>.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки