Меню

Ние сме ComAuto и предоставяме на българския пазар подбрани и тествани за качество автодиагностични уреди, инструменти и аксесоари. Винаги сме насреща за своите клиенти, осъществяваме нуждите им и осигуряваме най-доброто за автомеханика и автомобилиста.

Накратко казано, развиваме бранда ComAuto като синоним на отдаденост и надеждност чрез серия практични стъпки по пътя към класния продукт и пълноценно обслужване.

 

Мисия

Нашата мисия е изцяло да решаваме проблемите на своите клиенти, като предлагаме подходящите продукти за отстраняването им.

Успяваме да го постигнем като "филтрираме" всичко предлагано на българския пазар, за да предложим само най-доброто в своя онлайн магазин за шофьори и автомобилисти.

Предлагаме само най-ценното от българския пазар, като подлагаме всеки един артикул на наш вътрешен контрол за качество. Благодарение на това сме сигурни, че до клиента ще достигнат единствено проверени уреди и аксесоари за личния и служебния му автомобил.

Предлагаме само най-добрите вносни продукти от доказали се производители на световния пазар. Те също минават нашия прецизен вътрешен контрол за качество и издръжливост.

Въпреки, че тестваме всичко, което впоследствие предлагаме на своите клиенти, ние работим единствено с доказани фирми и брандове за производство и доставка на автодиагностични уреди, инструменти и аксесоари.

За да повишим нивото на доверие у нашите клиенти и партньори, както и за да гарантираме надеждност, ние сме сертифицирани дистрибутори за територията на България на някои от водещите марки в бранша.

 SinoTrack, Thinkcar, Kingbolen и Nuomi.

 

Това е и причината да не се стремим да предложим най-ниските цени. Този избор би бил за сметка на качеството, а за нас именно то е приоритет за дългосрочна безпроблемна работа на продукта. Предпочитаме да заложим на висок клас, гаранция и изграждане на дългосрочни взаимоотношения, основани на най-ценния ресурс - взаимното доверие. Поради тези важни за нас причини, предлагаме 24 месечна гаранция за физически лица и 12 месечна гаранция за юридически лица.

Което е ГАРАНЦИЯ за качеството на продукта.

Цели и клиентска сегментация

 • Дейността ни е с насоченост към клиенти, които разполагат с МПС и желаят да подобрят своето удобство, практичност и защита. Част от продуктите са предназначени и да подновят визията и да придадат стил на външния и вътрешния вид на автомобила.
 • Дейността ни е насочена и към любители-шофьори, които имат желание сами да поправят и подобряват своя автомобил. Почитателите на DYI ("Направи си сам") са едни от най-страстните личности по отношение на изпипването на цялостната стилистика на колата до последния детайл. За тях предлагаме възможност да постигат целите си самостоятелно, както физически, така и посредством специализирани уреди за автодиагностика и инструменти за поправка. Част от тези уреди са базови, а друга са полу-професионални, като по този начин успяваме да покрием всеки интерес и всяка нужда на клиентите.
 • Работим отдадено и за професионалисти, които са в бизнеса с извършването на автодиагностика и ремонт по автомобили. Такива са автомеханиците и екипите от автосервизите. За тях предлагаме само най-качествената апаратура, която ще служи вярно за достатъчно дълъг период от време и ще се превърне в един от основните компоненти на бизнеса им. За тях предлагаме различни удобни инструменти, подобряващи ефективността, за да се спести ценното им време при извършването на ремонти. Така се повишава продуктивността, а намаляването на усилията за единица отработено време става най-добрата инвестиция в повишаване на качеството.

Дългосрочната ни цел е да превърнем бранда COMAUTO в синоним на надеждност и изчерпателност в решението на всякакви проблеми в областта на автодиагностика, автомобилизма и обгрижването на личните автомобили.

 

Страст и мотивация

За нас автомобила е страст. Затова сме посветени в тази сфера и затова изграждаме дейността, но и живота си в нея и чрез нея.

За нашия екип тази длъжност не е поредната работна позиция, а призвание, любима дейност, силна страст и желание. Мечтаем да направим живота на всеки шофьор по-лесен, по-комфортен и по-сигурен. Така ще получим и своето удовлетворение от постигната цел и от пълната си посветеност в областта.

Мнението на клиента и служителя при нас е един от най-силните фактори, въз основа на които се вземат решения и се правят промени. Поради тази причина, когато се свържете с наш служител по телефона, е силно вероятно да чуете забавна музика на фон. Така правим атмосферата ни в офиса още по-приятна и се опитваме да предадем тази лекота на работата и на клиента, който се е свързал с нас.

За нас улеснението на клиентите и служителите е в изключителна важност. Държим на двустранна комуникация между клиентите и нашите служители с цел да се запазим разговора и да дадем на клиента усещане не толкова за дигитализация, колкото за пълноценен физически контакт. Което на практика означава, че ние не ви търсим единствено, за да направим поръчката. Напротив, ние продължаваме да държим връзка с вас, да се стремим да ви разберем в детайли и да сме насреща. Ако имате препоръки или критики към нас, ще бъдем благодарни да се свържете с нашия екип.

Ние не сме от типа фирми, за които "Вашето мнение е важно за нас". напротив, ние сме насреща, за да ви изслушаме, за да поговорим с вас човешки и да решим вашето затруднение. А ако проблемът ви е свързан с техническо решение, което не можем да осъществим на момента, то вашият сигнал ще послужи за основа, върху която да правим практични промени в дейността си. За нас е важно да развиваме бизнеса си не като повече работа, а като пълна симбиоза с клиентските търсения и нужди.

Осъществили сме всичко това на практика като сме създали общност, в която ние и нашите клиенти си помагаме взаимно.

Това се случва не само в областта на автодиагностиката и страстта към автомобила, но и по пътя на личностното си развитие. За да станете част от тази общност, е необходимо да сте клиент в онлайн магазина ни, за да получите покана заедно с получаването на поръчания продукт.

 

Ценности на нашия екип

Основните ценности, които целия екип на ComAuto изповядва са:

 • Лидерство - Ние разбираме йерархията в екипа като средство за подобряване на продуктивността в работна среда. Но отношенията между лидерите и екипа са основани на разговори, взаимно изслушване и имплементиране на всяко рационално предложение. "Лидерът е пълноценна част от своя екип, а не просто негов водач".
 • Страст - Страстта е емоцията, която е и основния двигател на личностното развитие. Затова сме изградили екип от хора, които горят в своята работа и които разбират и усещат вътрешната мотивация на автомобилиста.
 • Здрава работа - Успехът е 1% талант и 99% труд. Вярваме в това и се стремим да развиваме потенциала си неуморно, за да повишим не само работния си капацитет, но и личното удовлетворение.
 • Не се претоварвай - Пълноценната почивка е половината от пътя към успеха. Ето затова, както знаем как да работим на макс, така знаем и как да презареждаме батериите - физически и емоционално.
 • Улеснено и оптимизирано - Тежките процедури и двойната работа не са по наш вкус. Ето затова сме оптимизирали и продължаваме да оптимизираме всеки процес в дейността си. Така, улеснявайки се си и клиента, успяваме да постигнем повече за по-малко време, без това да ни струва излишно натоварване и преумора.
 • Съвършенство - Съвършенството е идеал, но стремежът към него е практически най-добрата стратегия за себеразвитие. Затова организираме работата си, подбираме продуктите си и тестваме всеки един артикул така, че да сме сигурни, че е най-доброто за момента, за своя клас и за своя потребител.
 • Всеки ден се учи - Човек се учи цял живот и може да се научи на нещо ново от всяка случка и от всеки човек. Ето затова сме отворени към новото съзнания и попиваме жадно от всичко, което ни предостави живота. В работата си следим непрекъснато новостите в света на автомобилиста и по отношение на новите уреди за автодиагностика и артикули за подобрения на колата, които се произвеждат в световен мащаб.
 • Работи умно и отговорно - Ефективната работа е ключът към успеха, експедитивността е способ за лекота в изпълнение на работните задължения, а личната отговорност е сред най-достойните качества на човека. Ние сме отговорни към всеки свой клиент, за всеки предлаган продукт и за всяка проведена комуникация.
 • Гради и помагай - Както човек не може да се развива без да помага на ближния, така и брандът не може да постигне своя успех без да е полезен за своите потребители. Вярваме в това и заставаме зад думите си като намираме начини да помогнем на всеки автомобилист - чрез подбора и тестването на всеки наш продукт, от една страна, и от друга - чрез изграждането на специализирана общност, в която да си помагаме взаимно.
 • Поглед от страна на клиента - Не на последно място, Клиентът е този, чиито нужди искаме да удовлетворим. Не да му продаваме, не да го подвеждаме, а да му съдействаме по пътя към осъществяването на неговите цели. Познавайки своя клиент с всяка негова нужда, ние можем да намерим (сега или на следващ етап) точно артикулите, от които има нужда за диагностиката на своя автомобил, за поправката на колата си, за комфорта по време на шофиране, за стила в интериора и сигурността на пътя.

 

Ако и вие сте личност с подобна ценностна система и ако искате да се развивате заедно с една сплотена общност, не се колебайте да станете част от семейството на ComAuto. Вижте всички артикули в нашия онлайн магазин и помнете основното:

Ние сме отдадени и надеждни, за да сме насреща за всеки, който ни е потърсил за съдействие!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки